Известие

Collapse
No announcement yet.

Тъмни стъкла и КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тъмни стъкла и КАТ

Здравейте колеги,
    някой има ли си представа каква е таксата и дали е възможно, ако си тонирам всички стъкла без предното дали мога да го впиша това в талона в КАТ, тъй като когато колата излиза от завода с тъмни стъкла е описано в талона. Възможно ли е или каква е таксата ? Някой питал ли е? Колко време отнема? и Ако не го направя и тонирам всичките, какво се случва ако ме спре някое ченге.
    Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
    http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Първоначално публикувано от stkazakov Покажи съобщение
    Здравейте колеги,
    някой има ли си представа каква е таксата и дали е възможно, ако си тонирам всички стъкла без предното дали мога да го впиша това в талона в КАТ, тъй като когато колата излиза от завода с тъмни стъкла е описано в талона. Възможно ли е или каква е таксата ? Някой питал ли е? Колко време отнема? и Ако не го направя и тонирам всичките, какво се случва ако ме спре някое ченге.
    Ако сложиш фолио на всички стъкла ще искат да спрат колата от движение или ще те накарат да разлепиш фолиото пред тях.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

проблеми правят за предните стакла,ама на мен ми е минавал номера като ми махнат и свалям предните в барзината,веднаж в пловдив обаче разлепях няма начин,ама сега като се постопли и пак ще затамнявам лекичко

Comment

а на мен въпроса ми беше дали може всичко да е наред и да се впише в талона и да не те закачат за това, защото нали има и вариант тониране, а не с фолио какво се случва тогава в този случай.
        Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
        http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

предните до 30%

Comment

в закона пише че е забранено, допустимо е за задните само при наличие на странични огледала

Comment

Забранено е да затъмняваш само предното, и двете шоферско и пасажерско.....мое да се заяждаш с всяка кука дето ти каже обратното, 105 или 103 беше члена за това.....иначе ако регистрирваш кола ще те карат да го махнеш, тогава и аз го махнах, щото не щяха да регнат колата, независимо че отидох с закона под ръка - имали заповед, на майка им седалището и прочее.....щеше да е загуба на време да се разправям, и го махнах, но после след като си го залепих пак, отзад и на задните джамове, първите две куки дето се заядоха ги наврях в кучи гъз......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

абсолютно сигурно е че за предните стъкла ще береш ядове,а в кат както и да идеш няма да пишат в талона че си с тонирани стъкла,аз съм на фолио на всякъде но защото съм военен полицай но и с мен са се заяждали в София и Пловдив,но както каза колегата ги отсвирвам.Може би не за дълго ще е така.
                sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от stkazakov Покажи съобщение
                  а на мен въпроса ми беше дали може всичко да е наред и да се впише в талона и да не те закачат за това, защото нали има и вариант тониране, а не с фолио какво се случва тогава в този случай.
                  Някъде бях чел, че можеш да ги затъмниш, само ако колата е със специялен режим
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Има начин да се впише в талона!На мен ми го предложиха когато си регистрирах колата или по-точно да ми ги запишат като заводски затъмнени.Но не знам какъв е начина без познати в МВР.
                    Last edited by yori; d.m.y г., 22:02.
                    Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

колите със специален режим имат право да нарушават всички правила от ЗДП и ППЗДП,а без познати в КАТ няма как да ти пишат стъклата в талона
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                        в закона пише че е забранено, допустимо е за задните само при наличие на странични огледала
                        това е абсолютно вярно и не може да я регистрираш .Ако те спат колата се спира от движение.Ферариста е извадил късмет или лев
                        Алфа 156 1.9 JTD

Comment

и аз така знам,че може само ако автомобила е със специален режим
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Може да са ти затъмнени и предните стъкла без значение с фолио или не ако колата ти се регистрира като инкасо. Това обаче как става не мога да ти помогна. Търси връзки в КАТ.
                            Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                            EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                            EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Чл.105. (изм., ДВ,бр.43 от 2002 г.)

/1/ Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

/2/ Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
                              Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                              EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                              EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                              X